Bestuur

Toon Huydecoper, voorzitter

Toon Huydecoper is voormalig Advocaat-Generaal van de Hoge Raad der Nederlanden, het hoogste rechtsorgaan van het land. Hij bekleedde die functie van 2001 tot 2013. Daarvoor was hij 30 jaar advocaat bij kantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Van 1996 tot 1998 was hij Algemeen Deken van de Orde van Advocaten. Ook doceerde Huydecoper aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Nicolet Jager, penningmeester

Nicolet Jager is freelance specialist Compliance, Integriteit en Governance. Na haar studie rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden heeft zij bij het Ministerie van Justitie gewerkt alvorens de overstap te maken naar de financiële sector. Daarin heeft zij, onder meer in Londen, brede internationale ervaring opgedaan op het gebied van compliance, integriteit en risk management.

Dirk Schoenmaker, secretaris

Dirk Schoenmaker is econoom en jurist en professor of banking en finance aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Hij werkte voor onder andere de Bank of England en bij de ministeries van Financiën en Economische Zaken. Schoenmaker is tevens voorzitter van DSI.